XI. Magyar Fogorvosnapok

2017-05-03 16:37


 

2017-05-03 16:36


 

2017-04-26 10:22


 

2017-04-26 10:22


 

2017-04-26 10:22


 

2017-02-20 19:07


 


Tisztelt Tagtársunk!

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata 2017. május 5-6-án (péntek-szombat) új helyszínen, a MILLENÁRIS park „D” épületében (Budapest, Kis Rókus utca) rendezi meg a

XI. Magyar Fogorvosnapok

c. akkreditált továbbképző rendezvényét.

Regisztrációs száma: SE-FOG/2017.I./00044

Jellege: szakma szerinti szabadon választható

(Az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló 64/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet 4.§ (5) alapján: A továbbképzési időszak alatt a továbbképzésre kötelezettnek szakképesítésenként legalább 25 pontot olyan, az (1) bekezdés a) pontja szerinti tanfolyam teljesítésével kell megszereznie, amelynek a célcsoportjában a továbbképzésre kötelezett szakképesítése (szakképesítései) szerepel (szerepelnek).

Kredit pontértéke: 25

Jelentkezés kizárólag a www.oftex.hu. portálon keresztül.

Az előadások nyelve: magyar

 

***

 

E programmal egyidőben és helyszínen 2017. május 6-án (szombaton) kerül megtartásra a

Fogszabályozási Szimpózium is.

Regisztrációs száma: 66161 (utó-akkreditált)

Jellege: szabadon választható

Kredit pontértéke: 8

A szimpóziumra kiemelten hívjuk és várjuk azokat, akik a szakmai csúcsszínvonal és a gyakorlati használhatóság mellett a digitális fogszabályozás jelene és jövője iránt is érdeklődnek.

Jelentkezés kizárólag ezen a linken található on-line regisztrációs felület kitöltésével lehetséges.

A rendezvény előzetes tájékoztatója a jelentkezési felületen megtekinthető. Az előadások a címekben szereplő nyelveken kerülnek megtartásra (fordítás nélkül).

 

 

A fenti továbbképzések a MOK Fogorvosok Területi Szervezete tagjainak - a tagi szolgáltatás keretében - térítésmentes.

Részvételi feltétel: MOK Alapszabály szerinti tagsági díj rendezettség.

Jelentkezési határidő (mindkét továbbképzésre vonatkozóan): 2017. április 12.

A programok időbeli átfedése miatt csak az egyik továbbképzésre van lehetőség bejelentkezni!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a továbbképzésekre történő regisztrálás a részvételi feltételek teljesítése esetén a jelentkezések beérkezésének sorrendjében, a helyszín befogadóképességének függvényében a létszám beteltéig ill. a jelentkezési határidőig történik.

A továbbképzésen történő részvételre vonatkozó visszaigazolást, vonalkódos kártyát és további részletes információkat a rendezvény előtt 2 héttel a jelentkezési felületen megadott értesítési címére postai úton küldjük meg.

Tájékoztatjuk, hogy a továbbképzés ideje alatt a részvétel kontrollálása céljából ismételt, napközbeni jelenlét ellenőrzésre is sor kerülhet. A megszerezhető kredit pont az igazolt részvétel arányában kerül jóváírásra.

Amennyiben a jelentkezése bármilyen technikai akadályba ütközik a 1/353-2188-as telefonszámon készséggel állunk rendelkezésére.

Ugyanezen időben és helyszínen a Fogászati Kereskedők és Gyártók Szövetsége fogászati szakkiállítást rendez, így standokon - a gyártók és a kiállítók gazdag kínálatának jóvoltából – megtekinthető lesz a fogászat teljes spektruma. A kiállítás megtekintése ingyenes és regisztrációhoz nem kötött.

Őszintén reméljük, hogy a kollegák nagy számban élnek a térítésmentes továbbképzésen történő részvétel lehetőségével és minél több fogorvost üdvözölhetünk a rendezvényen.

 

Dr. Hermann Péter
MOK Fogorvosi Tagozat elnöke

Dr. Gerle János
MOK alelnök

 

 

2017-02-27 08:58