Főoldal


 

Az Emirates a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosok Területi Szervezete tagjainak szóló egyedi ajánlatában Business osztályon 15% kedvezményt, Economy osztályon pedig 10% kedvezményt biztosít a repülőjegy alapárából*. A kedvezmény budapesti indulással az alábbi desztinációkra vehető igénybe:

Dubai, Muscat, Seychelles, Mauritius, Maldives, Colombo, Delhi, Bangkok, Hong Kong, Beijing, Phuket, Tokyo, Rangoon, Phnom Penh, Hanoi, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Bali, Cebu, Johannesburg, Cape Town, Nairobi, Sydney, Melbourne, Auckland.

Foglalás: 2017. december 31.

Utazás: 2017. július 1 - 2017. december 20. és 2017. december 29 – 2018. március 31.

Utazzon az Emirates-szel és élvezze a páratlan fedélzeti kiszolgálást és kényelmet! Repülés közben több mint 2500 zene-, tv- és filmcsatorna szórakoztatja. Az ingyenes wifi-vel kapcsolatban maradhat szeretteivel és üzlettársaival, miközben ínycsiklandó fogásokat szolgál fel a figyelmes személyzet. Business Class utasaink részére ingyenes sofőrszolgálatot biztosítunk induláskor és érkezéskor, a fedélzeten pedig ággyá alakítható ülésekben pihenhetnek. Az Emirates napi járatával több mint 155 úti cél érhető el Budapestről.

A foglaláshoz kattintson a következő linkre: www.emirates.hu/en/premiumoffer vagy használja a HUMACHM online kódot az emirates.hu oldalon történő foglaláskor.

*kivéve V,X, G osztály


 

 

 

 

 

 

A 2017. évi háziorvosi és fogorvosi letelepedési pályázat (betöltetlen praxisok) tájékozatója és dokumentumai erre a linkre kattintva elérhetők.

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi és fogorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására szól.

A támogatás célja a legalább 12 hónapja betöltetlen háziorvosi és fogorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatása, ezáltal az ott élő lakosság folyamatos ellátásának biztosítása, az alapellátás (háziorvosi ellátás; fogorvosi ellátás) magasabb színvonalon és minőségen történő ellátása érdekében.

A teljes pályázati anyag INNEN letölthető.

A pályázati dokumentáció (nyomtatványok) INNEN letölthető.

A betöltetlen praxisok listája INNEN érhető el.

Az OTH igazoláshoz szükséges formanyomtatványok a www.oali.hu honlapról tölthetőek le.

 

Elnyerhető támogatási összegek:

- legalább 12 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 12.000.000,- Ft,

- legalább 24 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 14.000.000,- Ft,

- legalább 36 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 16.000.000,- Ft,

- legalább 48 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 18.000.000,- Ft,

- legalább 60 hónapja betöltetlen szolgálat betöltése esetén: nettó 20.000.000, -Ft.


 

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kara örömmel tájékoztatja volt hallgatóit, hogy részükre jubileumi díszoklevelet adományoz.

Tájékoztatjuk azokat a fogorvosokat, akik diplomájukat az Egyetem jogelődjénél, Budapesti Orvostudományi Egyetemen 1957-ben, és 1967-ben szerezték meg és szakterületükön legalább 30 évig dolgoztak,  az arany és gyémánt díszoklevél elnyerése érdekében 2017. április 30-ig a Fogorvostudományi Kar Dékáni Hivatalához (1085 Budapest, Üllői út 26.) vagy a kovacs.katalin@dent.semmelweis-univ.hu  e-mail címen nyújthatják be kérelmüket.
A kérelemben kérjük feltüntetni az oklevél keltét, a diplomában szereplő nevet, rövid szakmai életrajzot és értesítési címet.
A jubileumi díszoklevelek átadására előre láthatóan 2017. szeptember végén vagy október hónapban kerül sor, a pontos időpontról meghívó útján küldünk értesítést.


 

Tisztelt Tagjaink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy telefonhálózat szerelése miatt várhatóan 2017. január 16-17-i ügyfélfogadási napokon irodánk telefonon történő elérése akadályozott lesz.

Szíves megértésüket kérjük.


 
Előző Következő